Doğruoğlu, İnşaat Fuarı’nda

As Doruk Mühendislik Şirketi Sahibi, tecrübeli Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, üyesi olduğu BURTİMDER (Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği), İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) işbirliğinde, BURSAGAZ, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile her yıl Nisan ayında düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı’na katıldı.
TÜYAP Bursa Fuar Merkezi’nde bu yıl 15.’si düzenlenen İnşaat Fuarı’na 30 ülkeden sektörün önde gelen firmalarının katıldığı belirtildi. Hüsnü Doğruoğlu, 19-23 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılan Bursa İnşaat Fuar’ında Yapı, İnşaat Malzemeleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Asansör ve Teknolojileri alanında hizmet veren firmaların yeni ürünlerini ve son teknolojik gelişmelerin uygulamalı olarak tanıtımının yapıldığı er meydanı olduğunu söyledi.
Son yıllarda inşaat, tesisat ve doğalgaz sektöründe yapılan yatırımlar ile önem kazanan ve sanayinin gelişmesiyle artan göçün ve nüfusun, konut ihtiyacını oluşturduğunu belirten Doğruoğlu, Endüstri şehri Bursa’nın, otomotivin yanında, düzenlenen İnşaat Fuarı ile de bölgenin güçlü buluşmasına öncülük ettiğini vurguladı.
Fuar ziyareti sırasında Karacabeyli firmaları görmenin kendisini gururlandığını söyleyen Doğruoğlu, Öztürkler Firması’nın ilçede üretip bölgeye satışını ve tanıtımını yaptığı Karçim Yapı Kimyasalları Şirketi’nin de standını ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.