Doğaseverlerin, “Trakking” buluşması

Karacabeyli doğaseverler Fıt Club Fitness Center ile Tema'nın önderliğinde Yeniköy'de bulunan Longoz Ormanları'nda unutulmaz bir etkinliğe imza attı.
Yaklaşık 80 kişinin katıldığı doğa yürüyüşünde ilk durak Longoz Ormanları oldu. Orman içinde bir süre araçlarla ilerleyen doğaseverler daha sonra yola yürüyerek devam etti. Yeşilin tüm tonlarının yer aldığı Longoz Ormanları'nın derinliklerinde yer alan göldeki Nilüfer Çiçekleri'nin oluşturduğu eşsiz manzara katılımcıların yanlarında getirdiği fotoğraf makineleri ile Nilüfer Çiçekleri önünde poz vererek günü ölümsüzleştirdi.
Karacabeyli doğaseverler, Longoz Ormanları'nda gezerken sadece Mayıs ayında açan Nilüfer Çiçekleri'ni görmek için birçok Eskişehir ve Bursa'dan gelerek ormanda kamp kuran doğacılarla karşılaştı. Karacabey Longoz Ormanları'nın devlet tarafından koruma altına alınması gerektiğini söyleyen misafir doğaseverler, Karacabeylilere buralara sahip çıkılması konusunda söz vermelerini istedi.
Doğaseverler, Longoz Ormanları sonrası Yeniköy'de deniz kenarında verdikleri çay molasının ardından bir başka gezide buluşmak sözü ile Karacabey'e döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.