Doğalgaz kampanyayla yakılacak

Doğalgaz kampanyayla yakılacak
Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Susurluk ilçelerindeki doğalgaz şebekesi ihalesini üstlenen Ovagaz A.Ş., Karacabey’de ilk doğalgaz ateşini iki hafta içinde sade bir törenle yakmaya hazırlanıyor.
Ovagaz’ın bağlı bulunduğu Anadolu Gaz A.Ş.’nin Bölge Müdürü Güngör Ateş, Karacabey’de beş aydan beri yürütülen çalışmaların hızla sonuçlanmasından son derece memnun olduklarını belirtti. Ateş, ”Karacabey’de doğalgaz ateşini en geç iki hafta içinde yakacağımızı umuyorum. Ovagaz olarak çalışmalarımız tamamlandı, ancak ilk ateşi yakabilmek için Botaş’tan bu konuda onay bekliyoruz, bugün cevap gelse bugün doğalgazı ateşleyebiliriz” diye konuştu.
Anadolu Gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş, Karacabey’de abonelik kayıtlarının büyük ilgi gördüğünü, Cumhuriyet Alanı, Atatürk Bulvarı ve araç trafiğine kapatılan sokaklardaki doğalgaz çalışmasını da hızla tamamlayacaklarını vurguladı.
Doğalgaz abonelerine kampanya başlattıklarını belirten Ateş, “Abonelerin evinin önüne getireceğimiz servis kutusu hizmeti karşılığında 180 dolar artı KDV tahsil edeceğiz. Yaklaşık 280 YTL civarındaki bu miktar için şu anda kampanya başlattık. Nakit ödemelerde 4 taksit, banka kredi kartları ile yapılacak ödemelerde ise 10 taksite varan imkanlarla abonelerimiz ödeme yapabilir. Kampanya iki ay sürecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.