Dingin çiçeklerle uğurlandı

Gemlik Özdilek Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, Şube Müdürleri Ali Osman Cura ve Burhan İnan, Halk Eğitimi Merkezi Müdiresi Rüveyde Kılıçlar ile okul müdürleri ve milli eğitim personeli katıldı.

İlk olarak konuşan Şube Müdürü Ali Osman Cura, yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ise, Emin Dingin’in Karacabey’e atanmasından onur duyduğunu dile getirdi. Bu anlamlı geceye yansıyan tablonun çok güzel olduğunu belirten Ercümen, bir arada olmanın mutluğunu vurgulayarak, “Kısa süre önce ilçemizde göreve başlayan ve bu zaman zarfında bizlerde iz bırakan değerli arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Keyif almak için keyif vermek gerektiğini belirten Ercümen, Karacabey’e atanan Dingin’e çiçek ve hediyesini vererek sözlerini noktaladı.

Karacabey’in yeni Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, daha önce bir süre öğretmenlik ve şube müdürlüğü yaptığı Karacabey’de görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Dingin, Karacabey’in eğitim çıtasının yükseltilmesi için görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını kaydetti. Aynı zamanda 3 ayrı şiir kitabı bulunan Dingin konuşmasının sonunda katılımcılara ataması dolayısıyla yazdığı bir şiiri okudu.

Duygulu anların yaşandığı gece, hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.