Dillere destan düğün!

Karacabey Hacı Ahmediye Onur İlkokulu Müdür Yardımcısı Mükerrem Yılmaz ve eşi Şekernaz Yılmaz’ın oğulları Mert ile Bursa’nın tanınmış ailelerinden Fatma, İbrahim Torun çiftinin kızları Rabia dünya evine girdi. Matematik Öğretmeni Mert ile İngilizce Öğretmeni Rabia görkemli kına gecesinin ardından gerçekleşen dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.

                Çok sayıda davetlinin katıldığı geçtiğimiz Cumartesi akşamı Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Rabia ve Mert çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imza atan genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.  Rabia ve Mert çifti konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.

Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda Yılmaz ve Torun aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.

Doyumsuz bir gece yaşayarak, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Rabia ve Mert, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.

Davetlilerin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Rabia ve Mert Yılmaz çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.