Dillere destan düğün!

Karacabey’in tanınmış ailelerinden Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi Ahmet Kankulak ve eşi Sevinç Kankulak’ın kızları Figen ile İstanbullu aile Ahmet Çınaroğlu ve Çiçek Çınaroğlu çiftinin Müzisyen oğulları Necdet, görkemli kına gecesinin ardından gerçekleşen dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.
Saadet Mahallesi’ndeki düğün öncesi yapılan nikah töreni ise unutulmaz anlara şahitlik etti. Genç çiftin nikahlarını Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan imza altına alırken; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gazeteci Yasemin Uysal ile Sağlık Memuru Neşe Özatilla da şahitliğini üstlendi.
Nikah Töreni ardından ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Figen ve Necdet çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.
Düğüne, Ertem İşcan başkanlığındaki AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri, Devlet Hastanesi Müdürü M. Ferit Batur ve Müdür Yardımcısı Murat Şentürk, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, hastane personeli, hemşireler ve çok sayıda davetli katıldı.
Bir ömrü paylaşmak için birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, mutluluklarını düğüne katılan dostlarıyla paylaştı.
Doyumsuz bir gece yaşayarak, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Figen ve Necdet, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Davetlilerin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Figen ve Necdet Kankulak çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.