Devlet Hastanesi’nde Baykara dönemi

Karacabey Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevini 3 yıldır başarıyla yürüten Kazım Öztürk’ün yerine Seyfettin Baykara atandı.
 Memurluk mesleğine ilk olarak 1982 yılında Van Sağlık Koleji’nde öğretmen olarak başlayan Baykara, 1984 yılında Van Sağlık Müdürlüğü’nde Eği-tim ve Personel Şube müdürlükleri yaptı.
1985 yılında 6 ay Kayseri Sağlık Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı hizmetinde bulunan Seyfettin Baykara, daha sonra Bursa Sağlık Meslek Lisesi müdür yardımcılığına atandı.
 Baykara, 1993 yılında Mustafakemalpaşa Sağlık Meslek Lisesi’nin kurulmasında önemli rol oynadı. 1 yıl sonra Bursa’daki Spastik Çocuklar Hastanesi’nde kurucu müdür olarak görev yapan Baykara, 1997’de Bursa Çocuk Hastanesi Müdürü ve 2007 yılında da Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde kurucu müdürlük hizmetinde bulundu.
 Evli ve 2 çocuk babası olan Baykara, Karacabey’in şirin bir kent olduğunu belirterek, ilçenin sağlık yönünden önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Devlet Hastanesi’nin fiziki konumunun daha iyi olabileceğine dikkat çeken Baykara, devlet-vatandaş işbirliği içerisinde bu sorunun çözülebileceğini sözlerine ekledi.
 Yeni görevine 15 gün önce  başlayan Seyfettin Baykara, Karacabey Devlet Hastanesi’nde hizmet vermekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.