Devlet Hastanesi yenilendi

Karacabey Devlet Hastanesi’nde Başhekim ve yönetim değişti. Buna göre Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Petek’in yerine Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Doktor Arif Kadri Balcı atandı. Hastane Müdürü Ender Kaba’nın yerine ise bir önceki dönemde de görev yapan Mehmet Vapur görevlendirildi.
Kanun Hükmünde Kararname uyarınca Kamu Hastaneler Birliği’nce yapılan atamalar kapsamında Karacabey Devlet Hastanesi’nde başhekim ve yönetim değişti. Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Petek’in yeni görev yeri henüz netlik kazanmazken, yerine Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Doktor Arif Kadri Balcı atandı. Ayrıca Hastane Müdürü Ender Kaba ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Özkan’ın yerine bir önceki yönetimde de bulunan Mehmet Vapur ile Serpil Uzun görevlendirildi.
Karacabey Devlet Hastanesi’nin yeni başhekim ve müdürlerin 1 hafta içinde görevlerine başlaması bekleniyor. Bunların yanı sıra hastanedeki bu yeni görevlendirmeler sonrasında başhekim ve müdür yardımcıları da değişecek. Bu isimlerin kimler olacağının ise 15 Ağustos’ta netlik kazanacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.