Dev Derbi Essmoda’da sahne alıyor

Karacabey Esentepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren ESS Moda Cafe&Bistro’da 18 Mart Cumartesi akşamı Fenerbahçe-Galatasaray dev derbisi sahne alacak.
Birbirinden eşsiz lezzetleriyle, görsel şölen harikası menüleriyle, huzurlu ortamıyla ve özel anlara yaptığı mükemmel ev sahipliğiyle dikkatleri üzerine çeken ESS Moda Cafe&Bistro günün her saati göz doldurmaya devam ediyor.
Misafirlerini, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, güler yüzlü personeliyle, hijyenik, her yaşa, her damağa göre hazırlanan birbirinden lezzetli mutfağıyla, ferah ortamıyla, özel günlerdeki sürprizleriyle açıldığından bu yana Karacabey’e büyük değer katan ESS Moda Cafe&Bistro maç saatlerinde de ilçe halkının vazgeçilmez adresi olmayı başardı.
“Futbol tabii ki Karacabey’in modası EssModa’da izlenir!” diyen İşletme Sahibi Özgür Kılıç ve Müdür Cem Eren, “18 Mart Cumartesi akşamı Saat:19.00’da Fenerbahçe-Galatasaray dev derbisi Essmoda’da sahne alacak. Tüm sporsever ilçe halkımızı derbi keyfini EssModa’da izlemeye davet ediyoruz. Dev maçın heyecanını nezih ortamımızda birlikte yaşayalım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.