Demir, Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı

Demir, Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı
Karacabey Gazi Mahallesi Muhtarlığına İsa Demir’inde talip olmasıyla aday sayısı üçe çıktı.
Nüfus Müdürlüğü’nde 28 yıl başarıyla çalıştıktan sonra emekliye ayrılan İsa Demir, 29 Mart Yerel Seçimleri’nde Gazi Mahallesi’nden Muhtar Adayı oldu. Memurluk yaşamının son 16 yılında hiç izin kullanmayan Demir, bundan sonrada aynı duyarlılıkla vatandaşlara hizmet etmek istediğini söyledi.
Gazi Mahallesi’nin Karacabey’in en büyük mahallesi olduğunu belirten Demir, yaklaşık 11 bin 300 kişinin yaşadığını söyledi. Gazi Mahallesi’nin bir çok eksikliği bulunduğuna dikkat çeken İsa Demir, yaşanan sıkıntıları şöyle özetledi.
Demir, “Gazi Mahallesi Bağlar Caddesi, Ortaokul Caddesi, Okul Sokak olmak üzere 63 sokaktan oluşmaktadır. Mahallemiz; 1 Kaymakamlık Lojmanı, 2 adet site, 15 değişik isimde yapı kooperatifi, 3 cami, 3 berber, 1 tatlı imalathanesi, 2 market, 15 dükkan, 2 ilkokul, 1 lise, 1 sağlık ocağı, yapımı süren 1 kreş, 3 cami derneği, 13 kıraathane, 3 internet kafe bulunmakta ve 11 bin 300 nüfusa sahiptir.
Mahallemizde yaşayan nüfusa karşın hizmet olanakları anlaşıldığı üzere çok sınırlıdır. Özellikle Ortaokul Caddesi ile Hacı Ahmediye İlköğretim Okulu önünde trafik işaret ve lambaları yok. Yağmur suyu giderleri, mahallede bulunan 11 yeşil sahanın park ve semt sahasına dönüştürülmesi, düğün salonu gibi eksiklikler için Belediye’yle iş birliği içinde çalışıp bu eksikliklerin giderilmesini sağlayacağız.
Muhtarlık binası vatandaşların kolay ulaşabileceği bir yere taşınacak veya yeni bir bina yapılması için çalışacağım. Muhtarlığa bilgisayar temin edilerek vatandaşlarımız Nüfus Müdürlüğü E devlet projesinden en iyi şekilde yararlanacaktır. Yapacağımız hizmetlerde insanımıza her konuda eşit davranacağım” diye konuşarak Gazi Mahallesi’nde köklü değişimler gerektiğinin altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.