Değişen adreslerinizi ilgili yerlere bildirin!

Karacabey PTT Müdürlüğü, posta dağıtımlarındaki sıkıntılar üzerine yaptığı açıklamada, vatandaşların 2008 yılında değişliğe uğrayan adreslerini güncellemesini istedi.
    Konuyla ilgili konuşan PTT Müdürü Turcan Dursun, ilçedeki birçok sokak numaralarında değişiklik olduğunu belirtti. Bu durumdan çoğu vatandaşın haberi olmadığını vurgulayan Dursun, “Posta dağıtımında sıkıntıların yaşanmaması için vatandaşlarımızdan yeni adreslerini güncellemelerini ve ilgili birimlere bildirmelerini istiyoruz” dedi.
    Posta dağıtıcılarının bir çoğunun emekliye ayrıldığına dikkat çeken Müdür Dursun, “Bu konuda da büyük sıkıntı yaşadık. Eski postacılarımız emekli olmadan önce sürekli bu işle uğraştıkları için ilçedeki bir vatandaşı tanıyordu. Posta sahiplerini bulamasa bile bir şekilde onlara ulaşabiliyordu. Ancak Postane'de yeniden yapılanmaya gidildi. Yeni dağıtıcılarımız posta evraklarında belirtilen adrese gittiklerinde, söz konusu yerde adres değişikliğiyle karşılaşıyor. Örneğin; önceden numara olarak belirtilen sokaklar, yeni düzenleme sonrası isim olarak değişmiş. Ya da eski numaralar yerini yenilerine bırakırken, eskiler başka adrese verilmiş. İşte tüm bu karışıklıklar posta dağıtımında sorunları da beraberinde getirdi.
    PTT Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın mağdur olmalarını istemiyoruz. Bu nedenle onlar da bizlere yardımcı olsunlar ve değişikliğe uğrayan adreslerini Postane, Nüfus Müdürlüğü, bankalar gibi ilgili yerlere bildirsinler” diye konuştu.
    Diğer taraftan bazı vatandaşlar, adresleri değişmediği halde postalarının geç gelmesinden ya da hiç gelmemesinden yakındı.
    Bu konuda da açıklama yapan PTT Müdürü Turcan Dursun, postacı sıkıntısını yeniden yapılanma ile çözdüklerini yinelerken, dağıtımlardaki sıkıntıyı bundan böyle en aza indireceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.