DEĞERLİ İYİ PARTİLİ İL, İLÇE YÖNETİCİLERİ VE SEÇMENLERİ

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Ülkemizde üç siyasi partinin kuruluşu ve bazı yöneticilerinin seçimi bir bölümü ABD’de yapıldı, açıklandı. Anap-Akp ve İyi Parti. Anap “Çağ atlama”; Akp “Yeni Türkiye” ve İyi Parti “Erdoğan’la başa çıkacak Topuklu Lady” kavramlı propagandaları önce ABD basınında yer aldı !
Fetö terör grubuyla 40 yıl yürüyen AKP ve öncesi dinci görünümlü partiler icazeti sürekli Gülen adlı teröristten aldı. Tıpķı Akşener’in DYP içinde Bakanlık için icazet aldığı gibi !
İyi Parti programının sözcüklerinin ya da maddelerinin yeri değişse de Anap, Akp ve hatta Hdpkk ile ortak özellikler taşıyor. Örneğin; dünyada “Demokrasi ” adına 72 yılda 20 milyon insanı katleden ABD’nin “Vazgeçilemez Ortağımız” olduğunu bugün Chp-Mhp-İyi Parti neredeyse her gün söylüyor. Akp şimdilik ortada kuyu var taktiğinde!
Bebek katili terörist başı 2003 yılında bir broşür yayınladı. Broşürden bir bölüm ” Türkiye “Demokratik Konfederalizm” ile yönetilmelidir. Cumhuriyetin Türk Milleti tanımı antidemokratiktir. (Abd’li bir ajana Bookchin ithafen ). Siz bunu derinleştirecek politikalara destek vermelisiniz. Adı “Eşit Yurttaşlık” yan adı “Ortak Vatan” olmalıdır”.
Bu broşürde yazan ibareler Hdpkk’nın programına yerleşti. 2016 kurultayında katilin fotoğrafının yanında sahnenin tam ortasında yer aldı. Bu broşürde yazanları AKP 2006-2011 ve 2013 seçim bildirgelerine koydu. CHP kurultay seçim sonuç bildirgesine koydu. İyi Parti, parti programına koydu. Tepkiler üzerine Akşener “ben bunu görmedim” dedi. Garibi şuydu. O programı imzalayıp İçişleri Başkanlığı kuruluş dilekçesine koyduranların en başında Akşener’in imzası vardı. Programdan sonra çıkarıldı.
Ancak programdan çıkarmak yetmedi. Yerel seçimlerde ilan edilen Millet İttifakına (ittifakın bir üyesi de İyi Parti ) Hdpkk birçok yerde destek vereceğini açıkladı. Ve CHP yöneticilerinin bir çoğu Hdpkk’nın desteğini doğal karşılıyor. Bir terör destekçisi ittifak ile AKP’yi yıkmak! Adınız Millet İttifakı olacak, Türk Milletine düşman, TC diyerek Devletimizle alay eden PKK’nın yancısı Hdpkk ile AKP’yi yıkmak !
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin imza koyduğu bir BM kararı ile Doğu Türkistan İslam Partisi ya da şimdi değişen adıyla Doğu Türkistan Partisi yöneticilerinin İyi Parti tarafından desteklenmesi, partide kabulü, mitinglerine katılması ne demektir? Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suç. Bu partimsi terör örgütü 2011 yılında ABD Meclisinden çıkan kararla yıllık 650 milyon dolar destek almaktadır. Bu terör örgütünün elemanları Irak ve Suriye’de daeş, ışid vb dinci terör örgütlerinin içinde yer alarak Mehmetçiği şehit etmiştir. Reina baskını bu terör örgütünün bir elemanı tarafından gerçekleştirilmiş. Onlarca Türk Yurttaşı şehit edilmiştir.
Değerli İyi Partili İl, İlçe Yöneticileri ve Seçmenleri; üst yönetiminizin bu Amerikan tapıcılığına engel olunuz. ABD tarafından içine itildiği Türkiye Cumhuriyetinin Vatan Bütünlüğüne karşı yapılan saldırılar karşısında ısrarla “Natodan vazgeçemeyiz” demelerine engel olunuz. Ve akıllarını başlarına getirmeleri için Vatan Bütünlüğünü ve Komşularla İşbirliğini temel edinmiş, bir siyasi görüşe seçimlerde destek veriniz.
. . . . . . . .
Değerli İyi Partili Yöneticiler ve Seçmenler, sizlere dünyaya sözüm ona “Demokrasi -Barış-Bahar” getiren Abd’nin katliamlarından örnekleri aşağıda sunacağım. Değerlendirmeniz dileğiyle.

  • Hiroşima 1945…140 bin ölü.
  • Nagazaki 1945…..80 bin ölü.
  • Guatemala 1950…200 bin ölü.
  • Vietnam 1963…5.100.000 sivil, 1 milyon asker. (400 çocuk ve kadının yer aldığı Vietnamlı tecavüze uğradı,cesetleri parçalandı.)
  • El Salvador 1970…70 bin ölü.
  • Nikaragua 1977…30 bin ölü.
  • Panama 1989…3 bin ölü.
  • Irak 1.113.000 ölü. (560 bini çocuk)
  • Kolombiya 30 bin ölü.
  • Laos 100 bin ölü.
  • Angola 1975-2002 arası 500 bin.
  • Suriye iç savaş çıkartarak şimdilik 370 bin.
  • Yugoslavya iç savaş çıkartarak 100 binlerce Boşnak.
    Bu örneklerin bir bölümü.
    ABD TOPLAMDA 72 YILDA DÜNYADA 20 MİLYON İNSANIN KATİLİDİR!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.