Cumhuriyet’te turnuvalı veda

Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu sınıflar arası Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası dün oynanan altı final maçının ardından sona erdi.
Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir ve Karacabey Uğur Dershanesi Kurucusu Mehmet Yıldız’ında izlediği final maçları büyük çekişmeye sahne oldu.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçe-sinde düzenlenen Streetball Turnuvası’na spon-sor olan Uğur Dershanesi, maçlarda forma giyen tüm öğrencilere hediye dağıttı. Cumhutiyet İlköğretim Okulu sınıflar arası Streetball Turnuvası’nda erkeklerde 4-B, 5-D, 6-B, 7-B ve 8-C sınıfları mutlu sona ulaşırken, kızlarda 4-E, 5-B, 6-D, 7-D ve 8-A sınıfı birinci oldu.
Okul bahçesinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü İsmail Şen, iki yıldır yapmayı düşündükleri Streetball Turnuvası’nın gerçekleştirilmesinde sponsor olan Uğur Dershanelerine teşekkürlerini iletti. Şen, bir hafta süren turnuva boyunca 240 öğrencinin spor yaptığını dile getirerek, eğitim öğretim yılını da bu etkinlikle noktalamanın güzelliğine değindi.
Ardından düzenlenen ödül törenin de Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir, Karacabey Uğur Dershanesi Kurucusu Mehmet Yıldız, okul idarecileri ve öğretmenler öğrencilere hediye ve kupalarını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.