Cumhuriyet’te bilgi yarışması

Cumhuriyet’te bilgi yarışması
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde dün 8. sınıflar arası bilgi yarışması düzenledi. Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği yarışma öncesi konuşan Okul Müdürü İsmail Şen, öğrencilerin toplum karşısında daha etkin olmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Şen, sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde çeşitli aktivitelerle çalışmalarını sürdüklerini vurgulayarak, “Bilgi yarışmasında amaç, öğrencilerimizin bilgi seviyelerini ölçmek ve onların toplumla olan ilişkilerini güçlendirmektir. Bu yarışmada önemli olan hangi sınıfın kazandığı değildir. Tüm öğrencilerimiz, gönlümüzün birincisidir” dedi.
 8/A, 8/B, 8/C, 8/D, 8/E sınıflarının ter döktüğü yarışmada öğrencilere, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerinden bilgilerini sınayıcı sorular geldi. Türkçe Öğretmeni Elif Akın, yarışma kuralları hakkında bilgiler verirken, Branş Öğretmenleri Ömer Faruk Polat, Özer Şahay, Zafer Özen ve Mustafa Sezgin de jüride yer aldı.
 Heyecan dolu yarışma sonunda, öğrenciler ellerinden geleni yaparken, birinciliği 8/D sınıfı elde etti. 8/A sınıfı ikinci olurken, 8/B sınıfı da üçüncülükle yetindi. 8/C sınıfı ise yarışmada elinden gelen performansı göstermesine karşın, dördüncü sırada yer aldı.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.