Cumhuriyet’in Okul Aile Birliği’nden örnek davranış

Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Erzurum Kapıkale Hatıra Ormanı’nda okulda görev yapan her öğretmen için bir fidan dikilmesini sağladı.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği; TEMA Vakfı’na bağış yaparak, Erzurum Kapıkale Hatıra Ormanı’nda okul öğretmenleri için ayrı ayrı fidan dikilmesini sağladılar ve sertifikaları da öğretmenlere takdim ettiler.
Okul Müdürü Menderes Girgin; Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Özcan, Merve Güncü, Gülşah Yılmaz, Nisa Erol, ve Ayşe Tanrıverdi’ye teşekkür ederek, “Öğretmen arkadaşlarımıza, buket çiçek yerine kalıcı olan ve yurdumuzun ağaçlandırılmasında ufakta olsa katkı sağlayacak olan bu anlamlı ve nazik davranıştan dolayı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’nu tebrik ederek tüm çalışanlar olarak çok duygulandığımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Kutlama sonunda Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri sertifikalarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı paylaştılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, “Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği ve yetkililerini bu anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ederim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.