Cumhuriyet İlköğretim’in onur günü

Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu, 2007-2008 Seviye Belirleme Sınavı (SBS)nda gösterdiği başarıdan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi.
Dün düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile Şube Müdürü İsa Aydemir katıldı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun her zaman başarılı bir okul olduğuna dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, başarıda emeği geçen herkesi kutladı. Karacabey’in Nilüfer’den sonra en başarılı ilçe olduğu müjdesini veren Turhan, eğitimdeki kalitenin her geçen yıl yükseldiğini kaydetti. Turhan, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun 6. ve 7. sınıflarda Karacabey birincisi olduğunu belirterek, “6. sınıflarda 437 okul arasında Bursa 8. olan Cumhuriyet İlköğretim Okulumuz, 7. sınıflarda da 435 ilköğretim okulu ve 17 ilçe arasında ilk üçe girerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Her zaman başarıyı hedefleyen sizleri yürekten kutluyorum. Cumhuriyet İlköğretim Okulu, öğrenci yetiştirmede sorumluluğunun bilincinde olan güzide okullarımızdan biridir” dedi.
Okul Müdürü İsmail Şen, elde ettikleri başarının gurur verici olduğunu dile getirerek, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimizle birlikte biz bir bütünüz. Bu başarı hepimizin. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Şube Müdürü İsa Aydemir ile Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Tunçman, elde edilen başarıdan dolayı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu adına Müdür İsmail Şen’i plaketlerle onurlandırdılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.