Cumhuriyet için pedalladılar!

Karacabey’de, Cumhuriyet’in 95. yılı kutlamaları ilçe programı kapsamında gerçekleştirilen “95. Yıl Bisiklet Turu” renkli görüntülere sahne oldu. Resmi tören geçişi esnasında alkış alan bisiklet grubu, önce Harmanlı Mahallesi’ne pedal sürerek burada toplu kahvaltı programına katıldı. Yeni açılan Karacabey Ticaret Borsası Harmanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden bisiklet grubu, daha sonra 46 kilometrelik etabı tamamlayarak Cumhuriyet Alanı’nda turu tamamladı.
Harmanlı Mahalle Muhtarlığı’nın ev sahipliği ise görülmeye değerdi. Her yıl Cumhuriyet Bayramı’nda bisiklet sporcuları kafilesini ağırlayan Harmanlı Mahalle Muhtarlığı ve halkının buluşmasına, bu yıl Harmanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de dahil olması renkli görüntülere sahne oldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam’ın da bizzat katılarak organize ettiği bisiklet turu, Harmanlı Mahallesi’ne geldiğinde Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Aydın ve Emel Erken, Harmanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü Hasan Tuğrel, Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak ve Harmanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından karşılandı.
Yapılan kahvaltıdan sonra Mahalle Muhtarı Erdem Çolak ve halka teşekkür eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Her yıl burada böylesi bir sevgi ile karşılaşmak hepimizi çok mutlu etmektedir.” diye konuştu
Harmanlı Mahalle Muhtarı Erdem Çolak ise, “Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katkı vermek hepimizin görevi ve vefası olmalıdır. Sizleri her yıl bekliyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.