Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak!

Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi bugün Karacabey’de de coşkuyla kutlanacak. Dün Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan 91. yıl programı, bugün de çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Bugün Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, ilçe protokolünün tebriklerini kabul edecek. Daha sonra saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda resmi kutlama töreni düzenlenecek. Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Özköroğlu ve Belediye Başkanı Ali Özkan, törene katılan öğrenci ve halkın bayramını kutlayacak.
Törende merkezdeki okullar öğrencileriyle hazır bulunacak. Günün önemini belirten konuşmayı Kaymakam Ahmet Yurtseven’in yapmasının ardından öğrenciler şiirlerini okuyacak. Daha sonra İMKB Mesleki ve Teknik Lisesi Folklor Ekibi gösterilerini sunacak. Program sonunda Mehmet Akif Turhan yönetiminde geçit töreni gerçekleştirilecek.
Saat 19.00′da ise, hava durumuna göre halkın katılımıyla meşale ve bayraklar eşliğinde Cumhuriyet Anıtı önünden İmaret Camii istikametinde Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayı yapılacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri son olarak da Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00′deki Murat Başaran Konseri ve havai fişek gösterileriyle sona erecek. Havanın yağışlı olması durumunda ise konserin Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşeceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.