“Cumhurbaşkanımızı büyük coşkuyla karşılayacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasında 8,5 saat süren ulaşımı, 3,5 saate düşürecek İstanbul-İzmir Otoyolu’nun ve Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirmek için 4 Ağustos Pazar günü Bursa’ya geliyor.
Bu kapsamda AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkulu bir şekilde karşılamak adına otobüsler kaldıracak. İlçe Başkanı Ertem İşcan, tüm Karacabeylileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan açılışlara davet ederek, köy meydanlarından ve Karacabey’deki hareket noktalarından otobüsler kaldıracaklarını duyurdu.
“Cumhur’un Reisi”ni muhteşem bir coşkuyla karşılamaya hazır olduklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı İşcan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dev hizmetlerin açılışı için 4 Ağustos Pazar günü Bursa’mıza geliyor. Reisimiz ile buluşacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz. Bu yatırımlar ülkemizin, hem şehirlerimizin ekonomisine, ticaretine, tarımına, turizmine çok büyük katkılar sunacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza Bursa ve Karacabey halkı adına teşekkür etmek istiyorum.
İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate düşürecek ve 40 milyar liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – Bursa- İzmir otobanı ve 745 bin 365 metrekare alan üzerine 2,5 milyar liralık yatırımla tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi açılışı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Bursa’da olacak. İlk olarak otoyol açılışına katılacak olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, daha sonra Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecek.
Bu tarihi günün coşkusuna ortak olmak isteyen vatandaşlarımız için 4 Ağustos Pazar günü kırsal mahallemizden ve ilçe merkezlerindeki Esentepe, Saadet Mahallesi, Toki Meydanı, Ulu Camii, İmaret Camii, Canbalı Mahallesi Üç Kahveler önü, Yeni Mahalle Gülerce Market önü, Gazi Mahallesi Gazi Camii, Onur Market önü, Emirsultan Mahallesi Mevlüt Bektaş Parkı, Cumhuriyet Alanı ve Sığırönü’nden öğleden sonra araçlarımız hareket edecektir. Tüm Karacabeyli hemşehrilerimi reisimizi büyük coşkuyla karşılamaya davete diyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.