“Cumhur İttifakı Karacabey’de tarih yazacak”

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 31 Mart’ta önemli bir seçime gidileceğini belirterek, daha da güçlenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Salı günü Karacabey’e çıkarma yapan Gözgeç, ev ev, esnaf esnaf dolaşarak, Pazaryeri’nde bez çanta dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti.
Gözgeç ilk olarak beraberinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Belediye Meclis Üyesi Adayları Arzu Uray, Hatice Kılıç, Neşe Yıldız, Ana Kademe Yerel Yönetimler Başkanı Sibel Bilgin ile ilçedeki bayan kuaförler ve bayan esnaflarla işyerlerinde bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Gözgeç, bayan esnaflardan destek istedi.
Gözgeç yaptığı ziyaretlerde, kadının toplum içindeki rolüne dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kadınların sosyal ve siyasal yaşam dışında her alanda yer alması için öncülük ediyor. Kadınlarımızın, yaşamın her alanında olduğu gibi, iş hayatında da olmasından gurur duyuyoruz. AK Parti olarak her zaman kadınların toplumdaki öncü rolünün farkında olduk ve buna göre hareket ettik. İş hayatında yer alan kadınlarımızın da her zaman yanındayız. Onlarla beraber olmak, onların iş yaşamına katkı sağlamak bizleri her daim heyecanlandırıyor. Gelecek dönemde de kadın esnaflarımıza yönelik projeler gerçekleştireceğiz.” dedi.
Gözgeç daha sonra Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle selamlaştı. Gözgeç, buradaki ziyaretinde; “Kadınlarımızın gerçekleştirdiği el emeği çalışmaları inceledik. Her birinin ellerine ve emeklerine sağlık.” ifadesini kullandı.
Şehit Polis Levent Fırtına Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret eden Gözgeç, “Engellilerimiz mutlu, hayatın içinde ve üretiyorlar. Engelli vatandaşlarımızın eğitim, bakım ve sosyalleşmesi hususunda hizmet veren merkezden çok memnun kaldık.” dedi.
Dayı Karacabey Derneği Başkanı Abdullah Yalazı’nın da konuğu olan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, daha sonra Belediye Başkanı Ali Özkan’la da bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Gözgeç, Belediye ziyaretinin ardından Pazar Yeri’ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gözgeç’e AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve eşi Gülden Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik ederken, esnafların yoğun ilgisi memnuniyetle karşılandı. 31 Mart’ın önemli bir süreç olduğunu belirten Gözgeç, pazaryerinde bez çanta dağıttı. Gözgeç, “Naylon poşet kullanımının azaltılmasına katkı sağlamaya ve çevre bilincini arttırmaya devam edeceğiz.” dedi. Pazar Yeri’nin ardından AK Parti Üye Kayıt standını da ziyaret eden Gözgeç, ilçe halkının yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu kaldığını dile getirdi.
“Güçlü Türkiye olma yolunda kat ettiğimiz mesafenin en önemli kaynağı; hizmet aşkımız” diyen Gözgeç, son olarak Hamidiye Mahallesi TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Gözgeç burada, AK Parti’nin iktidarı süresince kadınlara yaptıklarından bahsetti.
Milletvekili Gözgeç, “Bugün gün boyunca Karacabeyli vatandaşlarımız ile buluştuk. Tevazu, samimiyet ve gayretle kapı kapı dolaşıp gönüller yapmaya devam ettik. Gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgi ile karşılaştık. Biz gönüllere talibiz ve vatandaşlarımıza gönül belediyeciliğini anlattık, destek istedik. Bizlere gönül kapılarını açan Karacabeyli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Gece gündüz demeden, millete hizmet yolunda elbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Karacabeyli vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıltı, yüreklerindeki heyecan bizlere güç verdi. Halkımız Cumhur ittifakına yoğun ilgi gösteriyor. 31 Mart’ta gönülden geliyoruz.” diye konuştu.
Yerel seçimlerin Türkiye’nin bekasını ilgilendirdiğini vurgulayan Gözgeç, “31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir. Şimdiye kadar AK Parti olarak girdiğimiz tüm seçimler tarihi önem taşıyordu ama 31 Mart seçimleri ülkemiz ve milletimiz için miladi bir önem taşıyor. 1 Nisan Pazartesi gününe kadar halkımıza 31 Mart seçimlerinin önemini anlatıyoruz, anlatacağız. 31 Mart’ın ne olduğunu ve sonrasında nasıl bir Türkiye’nin beklediğini kapı kapı dolaşıp dile getiriyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül, fethetmedik kalp bırakmayacağız. Ülke olarak yolumuzda hep güçlenerek ilerledik. Sağlıktan, eğitim alanına kadar önemli mesafeler kat ettik. Milletimiz, eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin farkını biliyor; 17 yıldır ‘Güçlü Türkiye’ için çalışıyoruz. Biz aynı tempoyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu seçimlerden halkımızın desteğiyle yine çok güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Cumhur ittifakı Karacabey’de tarih yazacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.