Çocuk Şenliği’ne davetlisiniz!

Bursa Ülkü Ocakları’nın organize ettiği Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, bu hafta 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında Bursa Merinos Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Karacabey Ülkü Ocakları, Çocuk Şenliği’ne gelmek isteyenler için ücretsiz araçların kaldırılacağını duyurdu. Açıklamada, “Şenliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız Karacabey Ülkü Ocakları’na gelerek veya Karacabey Ülkü Ocakları sosyal medya sayfalarından ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirler.” denildi.

2 gün sürecek şenlikte; oyun parkları, atölyeler, sokak oyunları ve sahne gösterileri olmak üzere 4 ana kategorideki etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca Mehteran Gösterileri, Kılıç Kalkan Gösterileri, Karagöz Hacivat ve Halk Oyunları gibi daha birçok dalda gösteri ve yarışmalar yapılacak.

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, “Çocukluk günlerinize çocuklarınızla dönmeniz, 2 günde olsa birlikte oyunlar oynamanız ve güzel anılar biriktirmeniz için ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ni organize ettik. Sizleri bekliyoruz.” diyerek tüm aileleri ve çocukları davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.