Çocuk doktoruna kavuştuk!

Karacabey Devlet Hastanesi’nde uzun süredir devam eden Çocuk Doktoru sıkıntısı sona erdi.
Çocuk doktoru yetersizliği nedeniyle sürekli eleştiri konusu olan Karacabey Devlet Hastanesi’ne yeni çocuk doktorunun atanması ilçede memnuniyet oluşturdu.
Edremit Devlet Hastanesi’nden Karacabey’e atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru Bilge Durgut’un, hasta kabulüne bayram sonrası başlayacağı öğrenildi. Durgut’un atanması ile hastanede bu dalda, 2 hekim hastalara hizmet verecek.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nden Karacabey’e atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Bilge Durgut’un aynı zamanda ilçemizden bir süre önce ayrılan Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Osman Durgut’un eşi olduğu öğrenildi.
Amaçlarının özel hastanelerden daha iyi bir konuma gelmek olduğunun altını çizen Karacabey Devlet Hastanesi Yöneticisi (Başhekim) Op. Dr. Mehmet Petek, bu konuda çok iyi bir düzeye geldiklerini, eksik dallara yapılan uzman atamalar ile de doktor kadrosunu güçlendirdiklerini ve güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Petek ayrıca, Uzman Doktor Bilge Durgut’un Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yavuz Kaan Bütün’ün yükünü de oldukça azaltacağını vurguladı.
2005 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’ni bitiren Bilge Durgut, 2010 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı’nı kazandı. Zorunlu eğitimini Tokat’ın Zile ilçesinde tamamlayan Sever, 2014 yılında Edremit Devlet Hastanesine atandı. Önceki gün itibariyle Karacabey’e atanan Durgut, buraya gelmekten ve bu güzel ilçede görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.