Çılgın Dershane Kampta gösterimde

Çılgın Dershane Kampta gösterimde
Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen gençlik filmi Çılgın Dershane’nin devamı Çılgın Dershane Kampta, bu gün Cine Karacada gösterime giriyor. Kardeşler Kuruyemiş’in katkılarıyla Karacabey’de gösterime girecek filme gençlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Filmde Cüneyt Arkın, Mustafa Topaloğlu, Sibel Tüzün, Berksan, Okan Karacan ve Alp Kırşan’ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim rol alırken, ilk filmde yer alan Mehmet Aslan, Tuba Ünsal ve Hande Ataizi bu filmin kadrosunda yok.
İlk film Çılgın Dershane, iflasın eşiğindeki bir üniversite hazırlık dershanesine yeni öğrenciler bulabilmek için, eğitimin ilk ayını Antalya’da bir tatil köyünde vermesi sırasında, öğrenciler arasında yaşanan komik olayları anlatıyordu. Çılgın Dershane Kampta ise, aynı dershanenin, öğrencilerini yaklaşan üniversite sınavının stresinden uzaklaştırmak için 15 günlük bir kampa götürmesini konu alıyor.
Türkiye sinemalarında aynı günde gösterime girecek Çılgın Dershane Kampta’yı ilçe halkı Cine Karaca’da, 11.00, 13.30, 16.00, 18.30 ve 20.45 seanslarında izleyebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.