Cihan Cingil, sevenlerini üzdü

Bandırma’da özel bir tohum firmasında Ziraat Mühendisi olarak çalışan Karacabeyli Cihan Cingil, evinde ölü bulundu. Cingil’in beklenmedik vefatı Karacabey’i yasa boğdu.
Cihan Cingil, 3 ay önce yıllardır aşk yaşadığı bir yemek fabrikasında müdür olarak görev yapan Betül Cingil ile evlenmişti. Bandırma’nın İhsaniye Mahallesi’nde yaşayan Cingil çiftini ölüm ayırdı. İddiaya göre, Arefe günü servis otobüsü ile çalıştığı yemek fabrikasına giden Betül Cingil, gün boyunca cep telefonu ile aramasına rağmen eşinden haber alamadı. Genç kadın bunun üzerine komşularını arayıp yardım istedi. Eve giden ve zili çalmalarına karşın kapının açılmadığını gören komşuları polisten yardım istedi. Savcılıktan alınan izin ile eve giren komşuları Cihan Cingil’i evlerinin oturma odasında yerde yatarken buldular. Duran kalbi belki çalıştırılır denilerek Bandırma Devlet Hastanesi’ne götürülen genç mühendis, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini öğrenince evine giden Betül Cingil sinir krizi geçirdi.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Cihan Cingil’in cesedi, otopsi yapılmak ve kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Samimi ve efendi kişiliğiyle Karacabey’de sevilen biri olan Cihan Cingil’in ölümü Karacabey’i yasa boğdu. Cihan Cingil’in 3 ay önce evlendiği ve kardeşinin de 1 hafta önce dünya evine girdiği öğrenildi.
Karacabeyli emekli Köyler Katibi, eski Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı ve şu anda da Arzuhalcilik yapan Erol Yüksel Cingil ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Personel Şefi olarak görev yapan Resmiye Cingil’in oğlu Cihan Cingil, Kurban Bayramı’nın birinci günü ikindi sonrası Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından yoğun bir katılımla sevenlerinin göz yaşları arasında Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Meltem ailesi olarak Cihan Cingil’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.