Çiftçiye desteğe devam!

Türkiye’deki ziraat odaları içinde bir ilki gerçekleştiren Karacabey Ziraat Odası’nın, kırsal kesime yaptığı makine ve ekipman desteği devam ediyor.
Hem ilçede hem de kırsalda üretim yapan çiftçilerin her zaman yanında olduklarını ve teknolojiyi takip ettiklerini belirten Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “İhtiyacı olan her köye ortak kullanmaları için ekipman desteğinde bulunuyoruz. Gerçekten tarımda verimliliği arttırmak için, modern tarım tekniklerinin uygulanması anlamında verilen alet-makinelerin çiftçilerimize olan yararı çok büyük. Göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçilerin ve üreticilerin daha iyi, daha kaliteli ve daha verimli ürünler yetiştirebilmeleri için köylerin gereksinimlerine göre zirai alet ve ekipmanları dağıttık, dağıtmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar köylere 140 makine ve ekipman dağıtan Ziraat Odamız, Mart ayı sonuna kadar bu sayıyı 160’a çıkarmayı hedefliyor.
Karacabey Ziraat Odası olarak geçtiğimiz hafta da; Kurşunlu Mahallesi’ne 600 Lt pulverizatör, Akçakoyun Mahallesi’ne ara çapa (karık) makinesi ile Seyran, Ortasarıbey ve Canbaz Mahalleleri’ne de mısır baskı çiğneme makinesi dağıttık. Üreticilerimizin yeni teknoloji makine ve ekipmanlar sayesinde kaliteli ürün elde etmeleri ve üretim maliyetlerini düşürerek daha fazla kazanç sağlamaları amacıyla dağıtımı yapılan makine ve ekipmanlarının çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çiftçimize desteğimiz tüm hızıyla sürecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.