Çiftçilere TEB’den kolay kredi

Karacabey Ziraat Odası ile Türk Ekonomi Bankası arasında gerçekleşen işbirliğiyle oda üyesi çiftçilerin düşük faizli kredi kullanmasına olanak sağlayacak kredi protokolü imzalandı.
TEB İşletme Bölge Yönetmeni Kemal Canpolat, TEB Karacabey Şubesi Müdürü Nurullah Irs ve Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca tarafından imzalanan anlaşma sonucunda TEB, oda üyelerine faiz oranlarında yüzde 18’e varan oranlarda indirim sağlayacak.
İmza töreninde konuşan TEB İşletme Bölge Yönetmeni Kemal Canpolat, “TEB İşletme Bankacılığı olarak imzalanan bu anlaşma ile Karacabey Ziraat Odası’na bağlı çiftçilerin yanında olmak bizim için büyük önem taşıyor. Karacabey ekonomisi gelişiminin büyük kısmını tarımdan sağlıyor. Gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde TEB olarak Ka-racabey ekonomisine destek ola-bileceğimize inanıyoruz” dedi. Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’da verimliliğe göre üreticilerin kredi kullanabilmesinin olumlu olduğunu belirterek, bu tür ortaklıkların artmasını sevindirici buldu. Karaca, her iki taraf içinde bu anlaşmanın hayırlı olması dileğinde bulundu.
Karacabey Ziraat Odası ile yapılan anlaşma kapsamındaki kredi başvuruları TEB Karacabey Şubesi’ne yapılabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.