Çiftçi ağlarsa Türkiye ağlar!

Karacabeyliler Derneği’nden Ziraat Odası’na ziyaret:

Bursa Karacabeyliler Derneği, önceki gün Ziraat Odasını ziyaret etti. Başkan Hasan Karahasanoğlu tarafından kapıda karşılanan Karacabeyliler Derneği, son afet sonrası büyük zarar çiftçilere de “Geçmiş olsun” mesajı verdi.

            Ziyarete Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve Teşkilat Başkanı Vural Mutiş’in yanı sıra dernek yöneticileri katıldı.

            Samimi bir ortamda geçen ziyarette ülke tarımı masaya yatırılırken, çiftçiye daha fazla sahip çıkılması gerektiği belirtildi.

            Çiftçilerin zor koşullarda ayakta durmaya çalıştığına dikkat çeken Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, artan maliyetlerin karşılanamaz düzeye geldiğini kaydetti.

            Atatürk’ün, ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü anımsatan Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan da, çiftçinin zor durumda olmasının tüm ülkeyi ve her sektörü olumsuz etkileyeceğine dikkat çekti.

            Ardından Nilüfer Çayı’nın kirliliği hakkında görüş bildiren Ziraat Odası ve Karacabeyliler Derneği yöneticileri, bu konuda birlik olunması gerektiğini ifade etti.

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.