CHP’li muhalifler boş durmuyor

Karacabey'de Gönül Avil'e karşı seçimi kaybeden CHP'li muhaliflerin, önceki akşam “Teşekkür etme” adı altında bir kahvehanede bazı delegelerle bir araya gelmesi kafaları karıştırdı.
    Son kongrede ilçe başkanlığına aday olan Kemal Pehlivan, Cahit Akıncı ve Nuray Sümer önderliğinde gerçekleşen “Gizli” toplantıya Fatih Erdem, Latif Doğan, Gökhan Gümüş, Nusret Pullu ve Ramazan Düzen'in katıldığı öğrenildi.
CHP'li muhaliflerin, kongrenin üzerinden 6 ay geçmesine karşın neden böyle bir girişimde bulunduklarına bir anlam verilemedi. Basına kapalı gerçekleşen “Teşekkür” toplantısı özellikle CHP tabanından büyük tepki çekti.
    Yaklaşan yerel seçimlere dikkat çeken CHP tabanı, Gönül Avil başkanlığındaki yöneticilerin başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.  CHP'liler, “Bu hareket CHP'ye zarar verir. Ne yapılmak isteniyor? Yerel seçimler yaklaşıyor ve bundan sonra birlik olmamız gerekmiyor mu? Bunlar ne istiyor, neyin peşinde koşuyor? Bölücülük kime ne kazandırır? Gizli-saklı yapılan bu toplantıyı kınıyoruz” açıklamasında bulundu.
    Söz konusu muhalif grubun, uzun vadede CHP'den ayrılma ve yeni oluşumlara geçme hazırlığı içinde olduğu ileri sürüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.