CHP’li kadınlardan şehit annelerine kahvaltı

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, “Anneler Günü nedeniyle çok anlamlı bir etkinliğe imza atarak şehit ailelerine kahvaltı verdi. CHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ, şehit ailelerinin her zaman yanında oldukları mesajını verdi.
CHP İlçe Binası'nda gerçekleşen kahvaltıya şehit anne ve aileleri ile CHP'li kadınlar katıldı. Samimi bir ortamda geçen etkinlikte konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ, “Bizler bugün buraya çok şey borçlu olduğumuz şehitlerimizin annelerinin anneler gününü kutlamak için toplandık. Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz. Onlara borcumuzu asla ödeyemeyiz. Geldikleri için şehit annelerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bir ülkeyi vatan yapan ödenen bedeldir. Şehitlerimiz bu toprakları bizlere vatan yaptıkları için onlara çok şey borçluyuz. Bunları ne kadar dile getirsek de bu borç ödenmez. Acaba devletimiz şehit ailelerine ne kadar sahip çıkıyor. Bunları burada konuşalım dertleşelim istiyoruz. Şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Anneler gününüz kutlu olsun” dedi.
Şehitlerin ve ailelerinin bu ülke için çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Tuğ, “Sizler, Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için evladınızın canını verdiniz. Sizlerin önünde saygıyla eğilmeyeceğiz de kimin önünde eğileceğiz. Vatan size minnettardır. Sizin evlatlarınızın sayesinde bu bayrak gönderdedir. Türkiye'nin kritik sürecinde bayramların yasaklandığı, bayrakların balkonlarından indirildiği, Ataya saygı duruşunun yapılmadığı İstiklal Marşlarının okunmadığı zamanda, Cumhuriyet logolarının resmi dairelerden silindiği bu dönem şehit anneleri bizim için çok değerlisiniz.
Size olan sevgi ve saygımızı ifade etmek için buradayız. İyi ki varsınız. Biz diyoruz ki İstiklal Marşları söylenecek. Bayraklar gönderden inmeyecek, ezanlar susmayacak” diye konuştu.
CHP Kadın Kolları'na bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür eden şehit anneleri, Başkan Mualla Tuğ'un konuşmaları sırasında duygulu anlar yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.