CHP’li gençlerin adayı Renk

Samet Renk, “Hep birlikte geliyoruz, geleceğe yürüyoruz” dedi

Samet Renk, Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Gençlik Kolları’nın, 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 16.30’da gerçekleştireceği Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

                Adaylığını yazılı basın açıklamasıyla duyuran Samet Renk, “Mücadelemi ve bu bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilmek arzusuyla, CHP’ye hizmet etmek adına adayım. Hep birlikte geliyoruz, geleceğe yürüyoruz” dedi.

                Renk, adaylık açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Uzun yıllardır hizmet ettiğim CHP Karacabey Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Ülkemize, güzel ilçemiz Karacabey’e ve partimize hizmet etmek için aday oldum ve adaylık sürecimi kamuoyuyla paylaşmaktan onur duyarım. Olağan İlçe Kongremiz 15 Şubat Cumartesi günü saat 18:30’de salt çoğunluk sağlanmazsa, salt çoğunluk aranmaksızın saat 20:30’de başlayacaktır. Tüm üyelerimizi parti içi demokrasinin bir gereği olarak oylarını kullanmak adına kongremize bekliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi ile beni ilk önce ailem tanıştırdı. Zaten sürekli takipte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilk olarak Gençlik Kollarında mücadele etmeye başladım. Gençlik Kollarında iki dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, önceki dönemde İlçe Ana Kademe Yöneticiliği yaptım. Gün geçtikçe kurucu değerlerimize daha çok bağlandım. Parti politikamızı her yerde anlatmaya çalıştım. Arkadaşlarım ile birlikte gece, gündüz demeden, durmadan çalıştık. Durmadık, durmayacağız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Durmamak üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar.”

Mücadelemi ve bu bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilmek arzusuyla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, ülkemize, güzel ilçemize ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmek adına, Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyorum”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.