CHP’li Başkan, AK Parti ile MHP’ye gitti!

Farklı gündemler var.

Bizi doğrudan ilgilendirdiği gibi dolaylı olarak ilgilendireni de oluyor.

Dolar, avro’daki dalgalanmalar bugünlerde hepimizi ilgilendiriyor.

“Dolarla maaş” almıyoruz ama dolarla alınan ürünler nedeniyle maaş aldığımız TL her geçen gün satın alma konusunda eriyip gidiyor!

Türkiye’nin idare edilişi, komşularıyla ilişkileri, Akdeniz, Karadeniz, Kafkaslar, Irak, Suriye, İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan gibi sınır ülkelerinin sadece bizimle değil, başka ülkelerle ilişkilerinin bizi bir şekilde ilgilendirdiğini artık herkes biliyor.

Fransa’da, Almanya’da, Amerika’da olup bitenler de bizi ilgilendiriyor.

Dış gündemle iç gündemin iç içe geçtiği bir dönemde yerel gündemler de var tabii…

Her şehrin, her ilçenin geleceği için önem kazanan gelişmeleriyle dokunmuş gündemleri içinde bizi doğrudan ilgilendiren olduğu gibi farkında olmadıklarımız da oluyor.

Bursa’nın ana gündeminde su faturaları, BUDO, T2 hattı, Şehir Hastanesi için kapatılan hastaneler, koronavirüs gibi konular daha öncelikli dursa da örneğin Kestel’in ana gündeminde cezaevi var.

CHP Kestel İlçe Başkanı Hatice Doğan, birkaç gün önce Bursa Teknik Üniversitesi’ni bekleyen ama Yıldırım’da kalan üniversitenin yerine Balat’ta rant alanına dönüşen Bursa Kapalı Cezaevi’nin Kestel’in eski köyü Soğuksu’ya taşınmasıyla ilgili olarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Doğan, “Üniversite olmadı cezaevi verelim” mantığının Kestel’e zarar verdiğini söylüyor!

Hayvancılıkla geçinen Soğuksu’da seçilen yerin mera olduğuna dikkat çeken Doğan, Balat’ta konut sektörünün gelişmesi nedeniyle cezaevinin kaldırılmak istendiğini, seçilen yerin de Kestel olmasını manidar bulduklarını sürekli dile getiriyor.

Çataltepe’de üniversite için planlanan kampüsün gözden düşürüldüğünü, bunun yerine cezaevinin Kestel’e getirilmek istenmesini kabul etmeyeceklerini vurgulayan CHP Kestel İlçe Başkanı Hatice Doğan, ilçede duyarlılık oluşması için bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Kestel’in bir oldubittiyle karşı karşıya kalmaması için uğraş veriyor.

Kimlere gitti Doğan?

Kestel Ziraat Odası’na…

Tarım ülkenin can damarı.

Havayı da etkiliyor, suyu da…

Cezaevi hiç yer kalmamış gibi Soğuksu Mahallesi’nin merasına yapılmak isteniyor!

Doğan, “Sorunlar hepimizin, birlikte mücadele, temiz hava temiz Kestel” sloganlarıyla başlattığı ziyaret maratonunda çok önemsenmesi gereken görüşmeler de gerçekleştiriyor.

İYİ Parti’ye gidiyor.

Saadet Partisi’ne gidiyor.

Yeniden Refah Partisi’ne gidiyor.

Halkların Demokratik Partisi’ne gidiyor.

Emek Partisi’ne gidiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne gidiyor.

AK Parti’ye gidiyor.

Söylediği ne?

“Kestel hepimizin.

Sorunlarına hep birlikte sahip çıkalım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.