CHP’den görkemli “Cumhuriyet Kokteyli”

Park Restorant’ta yapılan kokteyl öncesi konukları tek tek kapıda karşılayan İlçe Başkanı Gönül Avil önderliğindeki CHP’liler, milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan mesajlar verdi.

            Görkemli kokteyle CHP’lilerin yanı sıra ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Birbirinden güzel Cumhuriyet müziklerini ellerinde Türk bayrakları eşliğinde coşkuyla söyleyen konuklar, unutulmaz bir akşam yaşadı.

            Türkiye’nin ulusal benliğine sahip özgün bir cumhuriyet olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, “Bu Cumhuriyet, tam bağımsızlıkçıdır ve akılcıdır. Bilim ve fen onun en büyük yol göstericisidir. Geçmişten yararlanarak ileriye yönelir ve yaratıcı kültürü öngörür. Türkiye Cumhuriyeti hümanisttir. Cumhuriyetin temel hedefi ulusun refah ve mutluluğudur” dedi.

Türkiye Cumhuriyetinin fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür gençliğe sahip olduğunu dile getiren Avil, “Cumhuriyeti yüceltecek ve yükseltecek gençlerimiz var. Bu ülke insanının öz ve aziz malı olan Cumhuriyet, her türlü karşı devrim çabalarına rağmen mutlu, başarılı ve muzaffer olacak ve değerli evlatlarının elinde daima yükselecek, sonsuza kadar yaşayacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.