CHP’den belediye meclisi için 6 istifa

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi'nde, belediye meclis üyeliği için 6 yönetim kurulu üyesi istifa etti. Başkan Gönül Avil'in ise görevi başında olduğu ve belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

İstifalar, CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun ''2014 yılı yerel seçimlerinde belediye başkanlığı, belediye meclis ve il genel meclis üyeliklerine aday olmak isteyenlerin en geç 15.07.2013 tarihinde istifa etmeleri gerekir'' şeklindeki kararı nedeniyle gerçekleşti.

CHP İlçe Başkanı Gönül Avil görevinin başında olduğunun altını çizerek, yönetim kurulu asil üyeliklerinden Mustafa Kemal Yazar, Enver Ağraş, Sadır Kırlı, Ulvi Kırlağaç, Şerif Elveren, yedeklerden ise Özhan Kondu'nun istifa ettiğini kaydetti.

  İstifa dilekçelerini veren yönetim kurulu üyeleri, görevde bulundukları süre içerisinde birçok ilke imza attıklarını belirterek, "Elbette ki yapılacak daha çok iş var. Bizden sonra görev yapacak arkadaşların bu süreci üst noktalara çekeceklerinden hiç kuşkumuz yok. CHP'yi Karacabey'de' iktidar yapmanın gayreti içinde olacağız" ifadelerine yer verdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.