CHP ve MHP tepkili

Drama Mahallesi’ndeki Özel İdare binası peşkeşlenmesin!
Karacabey Drama Mahallesi 129 Sokak’ta şu anda Toplum Sağlığı Merkezi olarak kullanılan Özel İdare binasının satış kararı kafaları karıştırdı.
            İl Genel Meclisi’nde görüşülen konu Karacabey’de tartışmaları da beraberinde getirdi. AK Partililerin 55 “Evet” oyuna, muhalefet 24 “Red” verdi ve satış kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
            2 yılı aşkın süredir gündemde olan satışın ne amaçla ve neden yapıldığı konularında sessiz kalan AK Partilileri eleştiren muhalefet, oraya güzel bir tesis yapılarak halkın hizmetine sunulmasının daha yararlı olacağı görüşünde birleşti.
            Karacabey’li CHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Süzen ile MHP’li Hilmi Kaya, toplantıda söz alarak, Drama Meydanı’nda 320 metrekarelik yerin konumu nedeniyle çok değerli olduğunu ve peşkeşlenmemesi gerektiğine dikkat çekti.
            Binanın toplum yararına kullanılması gerektiğini savunan Süzen ile Kaya, “Neden ve ne amaçla satılıyor belli değil. Satmak yerine halkın yararına kullanabiliriz. Örneğin yıllardır sıkıntısı çekilen “Kültür Merkezi” yapılabilir.
Bu şekilde daha anlamlı bir hizmeti birlikte gerçekleştirmiş oluruz” dedi.
            AK Partililerin konuyla ilgili net açıklama yapmamaları düşündürücü bulunurken, yalnızca satıldıktan sonra gelecek paranın Karacabey’de kalacağı ve bu şekilde halkın hizmetine sunulacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.