Operasyonda ikinci dalga

Karacabey Yeniköy’de bir kum ocağı ihalesinde yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine gerçekleştirilen şok operasyonda gözaltına alınan 18 kişi, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi. Jandarma, aralarında İstanbullu ünlü bir işadamının da bulunduğu 7 kişiyi arıyor.
            Kum ocağına ruhsat verilmesi ve para cezası kesilmesinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine dün sabaha karşı gerçekleştirilen şok operasyonda gözaltına alınan 18 kişi, geniş güvenlik tedbirleri altında nezarete giriş raporu için bugün adliyeye getirildi. Aralarında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri K.D., İl Özel İdaresi Çevre Sağlığı Daire Başkanı Y.D.’nin de bulunduğu şüphelilerin bir kısmı adliyenin ön kapısından, bir kısmı da arka kapıdan içeri alındı. 
Adli Tıp Kurumu’ndan nezarete giriş raporu alan zanlılar, sorgularının yapılması için İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
            Operasyonda İstanbul’da ünlü işadamı Ahmet Albayrak’ın da aralarında bulunduğu 7 kişinin daha arandığı ifade edilirken, ek gözaltı süresi alan şüphelilerin yarından sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.