CHP ve ADD’den Cumhuriyet çelengi

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ile Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi, “Cumhuriyet Bayramı” nedeniyle önceki gün Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
CHP teşkilatı ve ADD yöneticileri çelenk sunma töreninde bir araya geldi. Törende konuşan CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, “Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet Bayramı’nız kutlu olsun. En büyük milli bayramımız olan Cumhuriyeti, 93’ncü yılında da en büyük coşkuyla kutladık. Bugünümüzü Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’imizi de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun dava arkadaşlarına borçluyuz. Cumhuriyetin 100. yılına yaklaştığımız bu günlerde bizleri orta çağ karanlığına sürüklemek isteyenler umduklarını bulamayacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesinde ortaya konan değerlerin teminatıdır. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar ayakta kalacaktır” dedi.
Çelenk sunumunun ardından Bayram kutlamalarına CHP ilçe binasında devam eden partililer, pasta kesimi ve çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet’in 93. yıldönümünü coşku içinde kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.