Ali Şen, Galatasaray’la şenlensin!

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in bulunmaz hint kumaşıymış gibi sık, sık neden gündeme getirildiğini hiç düşündünüz mü?
Uzatmadan özetleyelim: Ali Şen, bilerek ya da bilmeyerek Fenerbahçe düşmanlarının tetikçiliğini yapıyor. Anlayacağınız, Fenerbahçe’yi içeriden vuruyor. Başka da hiç bir özelliği yok! Ali Şen’i, Fenerbahçe üzerinden Aziz Yıldırım’a saldırmayla gündeme gelmesinin dışında ekranlarda göreniniz var mı? Düşünün bakalım bulabilecek misiniz?
Galatasaray medyasının “Efsane” yaptığı Ali Şen, 15 yıldır, Aziz Yıldırım’ın istifasını istiyor. Neden acaba?
Naylon efsane, Fenerbahçe’yi “Şikeci” diye UEFA’ya servis yapan Galatasaray’ı, Neuchatel Xamax maçında aldığı cezadan kurtarmaktan başka ne iş yaptı da efsane oldu?
İki kez şampiyon olmayla efsane olunuyorsa, Aziz Yıldırım bunu çok daha fazla hak etmiş durumda.
Fenerbahçe’nin Ali Şen gibi dostu varsa, dışarıda düşman aramasına gerek yoktur.
ManU maçından sonra “İstifa” tamtamlarını yine çalmaya başlayan Ali Şen, nedense Fenerbahçe’nin yenilgilerinden sonra felaket tellallığını hiç aksatmıyor.
Ali Şen, bir zamanlar, “Aziz Yıldırım istifa etmelidir, aksi halde, UEFA’dan Fenerbahçe’ye daha büyük cezalar gelir” diyordu. Çok biliyor(!) ya, tabi ki fiyasko çıktı.
Bilinmelidir ki, iki de bir “Aziz Yıldırım istifa etmelidir” şarkıları can sıkıyor ve Fenerbahçe’yi yıpratmaktan başka işe yaramıyor. Kaldı ki, kına mı yakacaksın be adam? Sen, Galatasaray’a, çalışmaktan başka bir şey düşünmez misin?
Ali Şen hiç değişmiyor, gündemde kalmak için Fenerbahçe üzerinden oynuyor. Ekranlarda yer alma adına, içini dolduramayacağı laflar ediyor. Gel gör ki, medya bunların hangi sıfatla söylendiğine bakmıyor. Malzeme yaptığı Şen’i kullanarak Fenerbahçe üzerinden reyting peşinde koşuyor.
Fenerbahçe’nin önü on yılı aşkındır kesilmek isteniyor ve bu yüzden bilinçli bir şekilde yıpratılmaya çalışılıyor.
Ombudsmanlık ayaklarına yatarak sık, sık Aziz Yıldırım’a saldıran Ali Şen de bu şebekenin içinde yer alıyor. Oysa, Ali Şen’in, Fenerbahçe’yi gırtlağa kadar borç içinde bırakıp kaçtığı günler unutulmadı.
Trabzonspor ile oynanan kupa maçında takımı sahadan çekerek Fenerbahçe’nin tarihini kirlettiği sürekli hatırlanıyor.
Ali Şen, dönüp de geriye bir baksın bakalım Fenerbahçe’ye ne vermiştir? Fenerbahçe’yi ekonomik düzlüğe mi çıkarmıştır? Avrupa’da kupa mı almıştır? Fenerbahçe’yi üç, dört yıl şampiyon mu yapmıştır? Tesisleşmede çağ mı atlatmıştır? Amatör branşların sayısını mı arttırmıştır da efsane başkan olmuştur? Efsane yakıştırması, Galatasaray medyasının tuzağıdır.
Ali Şen dönemine bakıldığında enkazdan başka ne görülebilir ki? Kurumsallaşmış kulüp mü? Kurallarıyla işleyen profesyonellik mi? Türkiye’nin önüne geçen başarı mı?
Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin gibi gerçek efsaneleri bu kulüpten kovma basiretsizliği kimindir?
Ali Şen, kendi reklamını yapmaktan başka Fenerbahçe’ye hiçbir şey vermemiştir.
Üstelik alacağını çok fazlasıyla almıştır. Fenerbahçe olmasa Ali Şen’i hiç ekranlarda görebilir misiniz?
Ali Şen, Ali Koç’tan utansın ve Fenerbahçe’yi gerçekten seviyorsa bundan sonra gölge etmesin.
Maçası sıkıyorsa aday olsun, başkan seçilsin, daha iyi yöneticilik nasıl yapılıyorsa yapsın da, biz de görelim.
Hiç kimse, ekran ekran dolaşarak, “Ben bilirim” ayaklarıyla hoşgörü sınırlarını zorlamamalıdır.
Aziz Yıldırım’ın duruşu ve kararlılığı, Fenerbahçe’nin çıkarlarını korumaya yeterlidir.
İkide bir, eski defterleri açarak, Denizli’de ve Trabzonspor karşısında kaçan şampiyonluğa sözde ağıt yakarak, kimse Fenerbahçe’yi seviyormuş gibi masum görüntüsü vermesin. Şike aranacaksa, buralardaki kutsal ittifaklara bakılsın.
Kuzu postuyla çakallık yapılmasın.
“03 Haziran’ı” yaşamış bir Fenerbahçe’nin geldiği nokta, son maçlarda kaçan şampiyonluklardan daha önemlidir. Fenerbahçe tüm branşlarda şaha kalkmıştır. Tesisleşmedeki çağdaş yapılaşma, Avrupa’nın birçok kulübünde göremediğimiz güzelliktedir.
Fenerbahçe Türk sporunun lokomatifi durumundadır.
Varsın, ara sıra da şampiyonluğu kaçırıversin.
Ali Şen, taraftar sömürüsüyle futbola endeksli konuşma yapmasının dışında, başka şeyler söylenmesi gerektiğini de öğrenmelidir.
Fenerbahçe’nin dünya kulübü olmasını “FETÖ” frenlemiştir. Ancak bu hedef yok olmamıştır.
Fenerbahçe’nin rotası doğrudur. Şampiyon olmasa da istikrarı kovalamalıdır. İstikrarın getireceği şampiyonluklar gün gelecek süreklilik kazanacaktır.
Görünen köy kılavuz ister mi?
Fenerbahçe’nin çıkarları için her şeyini veren ve bu uğurda bir yıl da ceza evinde yatan Aziz Yıldırım’a yapılan saldırılar haksızlıktır, insafsızlıktır. Fenerbahçe üzerinden yapılması ise nankörlüktür.
Fenerbahçe’ye çağ atlatan Aziz Yıldırım değil midir?
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’yi 18 yıldır günahıyla, sevabıyla sırtında taşıyor.
Söyler misiniz, Aziz Yıldırım’ın başarılarının çeyreğini veremeyenlerin ikide bir, felaket tellallığı yapması doğru mudur?
Aziz Yıldırım’ı kıskandığı çok belli olan ve sürekli tribüne oynayan Ali Şen acaba kendini ne sanıyor?
Ali Şen, Fenerbahçe’yi seviyor gibi görünüyor ve ombudsmanlık ayaklarıyla kulübe büyük zararlar veriyor.
Ali Şen, Fenerbahçe taraftarlarına 20 yıldır, “Sahadan kaçmanın” utancını yaşattığını unutmasın.
Ali Şen, çok istiyorsa biraz da Galatasaray’la şenlensin.
Bilmem anlatabildim mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.