CHP Kadın Komisyonu AKP’yi eleştirdi:

Karacabey CHP Kadın Komisyonu AKP’yi eleştirdi:
Bu ülke “Tayyip Demokrasisi” ile yönetilmez!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Komisyonu yöneticileri, Türkiye’nin “Tayyip Demokrasisi” ile yönetilemeyeceğinin anlaşıldığını söyledi.
“Biz bu ülkenin yarınlarının umuduyuz. Cumhuriyet bir kadın devrimidir. Laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye ancak kadınlarla olacaktır” açıklaması yapan Karacabey CHP Kadın Komisyonu yöneticileri AKP hükümetini topa tuttu:
“Türk kadınının aydınlık yürüyüşü Cumhuriyet’le başlamıştır. 5 Aralık 1934’de elde ettiğimiz seçme ve seçilme hakkı bu aydınlık yürüyüşün en temel halkasıdır. Aydınlık geleceğimizin güvencesi ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerle Atatürk’ün yolunda yılmadan yürüyen kuşaklar yetiştireceğiz. Eğitimin her yaşta herkese açık, sürekli ve parasız olması gerektiğini savunabilen gençlere, üretmeden yaşanamayacağını öğreteceğiz. Analar, çocuklarını askere uğurlarken endişe içinde değil, umutlu ve gururlu olacaklardır. Geleceği hep beraber kuracağız.
Dindar geçinen ama kul hakkı yemekten geri kalmayan ‘Ali Dibo’ düzeninin öncülerine sesleniyoruz: Bu ülkenin ‘Tayyip Demokrasisi’ ile yönetilmeyeceği ‘Cumhuriyet Mitingleri’nde iyice anlaşılmıştır.
Bir eli siyasette, bir eli ticarette, ayakları tarikatta olan AKP’nin maskesini 22 Temmuz’da sandıkta düşüreceğiz” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.