“CHP iktidarında yüzler gülecek”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, seçim çalışmalarına Bursa milletvekili adayları Asude Şenol ve Deniz Baykal’ın katılımıyla devam etti. Önce pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP’liler, ardından Artvinliler Derneği ve Akçasusurluk Mahallesi’ni ziyaret etti.
CHP İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ziyaretlere, Bursa milletvekili adayları Asude Şenol ve Deniz Baykal’ın katılımıyla devam eden İlçe Örgütü, önce pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Sıkıntıları dinleyen CHP’liler, sanatkarlara yönelik destek ve teşvik projelerini anlattı. CHP iktidarında, esnafın ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanabileceğinin sözünü veren partililer, “KOSGEB’in proje özelindeki destekleri artırılacak. İş yerine özel uygulamaların önünü açacağız. Esnafın da şirketler gibi kira, araç ve işyeri masraflarını vergiden düşürebilmesini sağlayacağız.
Kredi Kefalet Kooperatifleri’ni güçlendirecek, kredi miktarlarını artıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkânının sahibi olmasını sağlayacağız. Esnafın, konsept çarşılar ve sanayi siteleri halinde örgütlenmesine destek olacağız. Ortak malzeme ve hizmet kullanımı ile giderleri düşüreceğiz. Esnafın kurduğu kümelenme şirketlerine vergi avantajı sağlayacağız. Tarihi çarşıları özerk kapıya kavuşturacak, özel teşviklerden yararlanmalarını sağlayacağız” dedi.
Esnaf buluşmasının ardından Artvinliler Derneği’ni ziyaret eden CHP’liler, daha sonra Akçasusurluk Mahallesi’ne geçti. Buradaki ziyarette çiftçilere yönelik projelerden bahseden CHP’liler, çiftçinin yüzünün CHP iktidarında güleceğine söz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.