Ceylan seçim çalışmalarına başladı

Karacabey Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, seçim çalışmalarına başladı.
Çalışmalarına Saadet Mahallesi’nden başlayan Ceylan, kahvehaneleri ziyaret ederek projelerini anlattı. Projelerinden bahseden Ceylan, Saadet Mahallesi’nin sorunlarını yakından bildiğini dile getirerek, kısa sürede çözüm üretebileceğini söyledi.
Ardından yerel basını ziyaret eden Ceylan, önceliğinin Karacabey’de görevine son verilen kurumları, tekrar hizmete açmak olduğunu dile getirdi. Projelerini kamuoyuna basın aracılığıyla duyuracağını belirten Ceylan, tüm çalışmalarının şeffaf olacağını kaydetti.
Karacabey’i ayağa kaldıracak büyük projeleri olduğunu dile getiren Yüksel Ceylan, “Seçimleri kazanırsak, kar edecek yatırımlara yöneleceğiz. Belediye’nin iş hacmi genişleyecek. Belediye çalışanlarının bir dakika boş zamanı olmayacak. Çalışanlar, saat ikiye kadar Belediye Binası’nda, daha sonra Şantiyede ve Kademede kuracağımız işletmelerde çalışacak. Hem çalışan daha yüksek ücret alacak, hem de personel sayısı artacak. Belediye kar ederek, yatırım hacmini arttıracak. Karacabey’i ayağa kaldıracak projelerimizi ev, ev gezerek anlatacağız” dedi.
Daha sonra İkizce, Orhaniye ve Eskikaraağaç köylerini ziyaret eden Yüksel Ceylan, Belediye tarafından domates fabrikası kurulacağını belirterek, “Üreticinin yüzü gülecek” dedi. Ceylan, “Domatesin 14 kuruştan, 50 kuruşa nasıl yükseleceğini çiftçimize göstereceğiz. Belediye olarak kuracağımız fabrikada, fiyatları üreticilerimiz belirleyecek. Kademe ve Şantiyede parke taşı üreteceğiz. Bin metrekaresi 13 bin liraya alınan parke taşının maliyetini 3 bin liraya düşüreceğiz. İlçemizde ve köylerimizde parke taşı döşenmedik sokak kalmayacak. En yüksel kaloriye sahip olan sazın, öğütülmesi ve sıkıştırılmasıyla yakıt elde edeceğiz. Fabrikaların ve Belediyemizin yakıt masrafını yarı yarıya düşüreceğiz. Küçük maliyetlerle kurulacak tesislerde hem istihdam, hem de yüksek gelir sağlanacak” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.