Çeşli, İller Bankası’ndan alınan krediyi sorguladı

Karacabey İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, içme suyunun kalitesizliğinden vatandaşın şikâyetçi olduğunu belirterek, İller Bankası’ndan alınan krediyi sorguladı.
İçme suyunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için alınan kredinin hangi amaçlarla kullandığının açıklanmasını isteyen Çeşli, halktan saklanmasının saygısızlık olduğunu söyledi.
Seçilmeleri halinde içme suyu sorununa öncelik vereceklerini söyleyen Çeşli, etüt uzmanlarıyla denetlemeler yapacaklarını ve yeni kaynak bularak kalıcı çözüm üreteceklerini belirtti.
Şehir içindeki trafik keşmekeşliğine de değinen Çeşli, “Tonajlı araçların yalnızca 22.00 – 06.00 saatleri arasında şehir içine girmesine izin vereceğiz. Yaya kaldırımlarının işgal edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Heykel civarındaki trafik keşmekeşliğine son vereceğiz. Bu konularda kesinlikle taviz göstermeyeceğiz” dedi.
İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, “Halkımızın sağlıklı ve katkısız ürünlere ulaşması için işyeri denetimlerini sıklaştıracağız. Bu konuda zabıta birimi oluşturacağız. Birimde, gıda sağlığı konusunda uzmanlaşmış bireyler yer alacak ve 24 saat görev başında olacaklar.
Mahallelerde oluşturacağımız halk meclislerinden, kentin temiz ve yaşanabilir duruma gelmesi için etkin rol oynamalarını isteyeceğiz. Aynı zamanda bu kurullar, mahallelerdeki küçük sorunların ortadan kaldırılmasında paylaşımcı ve belirleyici görevler üstlenecek. Meclis toplantılarına yetkili 2 üye katılarak, halkın söz sahibi olabilmesini sağlayacak.
Bazı kesimlere rant sağlamak için Tahıl Dükkanları yerine Kent Meydanı diye yutturulan, hiçbir işlevselliği olmayan yeri, yeniden projelendireceğiz ve Karacabey’imize yakışır hale getireceğiz.
Yeni Mahalle’nin adının Atatürk Mahallesi olarak değiştirileceğiz. Hamidiye köyümüzle ortak adı taşıyan mahallemizin adını ise İsmet İnönü Mahallesi olarak değiş-tireceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.