Centilmenliği unuttular!

Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden anlamsız tavır:
Geçtiğimiz haftadan bu yana oynanan karşılaşmalara Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi damga vurdu. Oynadığı futboldan çok öğrenci ve öğretmenlerin anlamsız tavırlarıyla dikkat çeken Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi, agresif tutumuyla olumsuz not aldı.
    Sağlık Meslek Lisesi ile oynadığı ilk karşılaşmayı 4-4 berabere bitiren Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi, takım fotoğrafı almak isteyen basına karşı da anlamsız tepki verdi. İşin daha da ilginç olanı ise, başlarında öğretmen olmasına karşın öğrencilerin tavır belirlemesiydi.
    Öğrencilerinin anlamsız tavırlarını desteklemek durumunda görüntü veren Mustafakemalpaşa Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri, örnek olmaları gerekirken, sporu oyun olmaktan çıkartıp centilmenlik dışı hareketleriyle göze battı.
    Diğer karşılaşmalarda Mustafakemalpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi’ni 13-2 ile geçerken, Sedat Karan Anadolu Lisesi ile İbrahim Önal Anadolu Lisesi mücadelesi oynanmadı.
    Bu sonuçların ardından Mustafakemalpaşa Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ile Sedat Karan Anadolu Lisesi takımları, Bursa’daki finallere katılmaya hak kazandı.
   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.