Centilmence geçsin, iyi olan kazansın!

Karacabey'de bu yıl dördüncüsü düzenlenen, “Süt Birliği Kupası Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda heyecan önceki gün başladı.
Ortasarıbey ve Taşlık köylerinde gerçekleşecek maçlar öncesinde açılış seronomisi yapıldı. İlk önce Ortasarıbey Köyü'nde konuklara kahvaltı ikram edildi. Kahvaltı sonrasında Köyler Ligi ile ilgili kısa bir açılış programı düzenledi.
Programa Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Hayati Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy muhtarları, vatandaşlar ve çok sayıda futbolsever katıldı.
Karacabey Süt Üreticileri Başkanı Mehmet Erdem ile Kaymakam Ahmet Yurtseven, geç de olsa Köyler Ligi organizasyonun dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Mehmet Erdem, Köyler Ligi’nin ülke genelinde büyük ses getirdiğine ve örnek alındığına vurgu yaparken, Kaymakam Yurtseven de bu organizasyonun büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kısa seronominin ardından Kaymakam Ahmet Yurtseven'in başlama vuruşuyla görkemli turnuva start aldı. Ortasarıbey ve Keşlik arasında oynanan ilk maç nefesleri kesti. Mücadele 1-1 berabere biterken, iki takımda turnuvaya birer puanla başladı.
Daha Kaymakam Ahmet Yurtseven ile beraberindekiler, Taşlık Köyü'nde aynı saatte başlayan Akçakoyun-Harmanlı maçının açılışını gerçekleştirdi.
Rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Akçakoyun, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak bu yıl da iddialı olduğunu kanıtladı.
Köyler Ligi'nin saat 14.00'te oynanan diğer karşılaşmalarında; Ortasarıbey Sahası'nda İsmetpaşa-Sazlıca ve Taşlık Sahası'nda da Bakırköy-Ovaesemen takımları kozlarını paylaştı.
İsmetpaşa Sazlıca'yı 3-0, Bakırköy de Ovaesemen'i 4-0'lık sonuçlarla yenerek Köyler Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı.
Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Köyler Ligi'nin Organizasyon Sorumluluğunu Ayhan Sağlam ile Şaban Bayraktar yürütecek. Diğer taraftan, nefesleri kesen maçları ise, Bursa Genç Futbol Hakemleri Derneği Başkanı Erdinç Derya, Şaban Çolak, Levent Güven, Recep Değirmenci, Dursun Yağşi ve Mahmut Aytekin'den oluşan hakemler yönetecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.