Çavuşoğlu bugün Karacabey’de

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Murat Erol, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun bugün bir dizi açılışlar için Karacabey’e geleceğini duyurdu.
Erol ilk olarak, Çavuşoğlu’nun Hacı Ali Camii’nde kılınacak olan Cuma namazına katılacağını ardından saat 14.00’te Hacı Ali Camii yanındaki Karacabey İmam Hatipliler Derneği’nin açılışını gerçekleştireceğini bildirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Erol, Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’nun KİHMED’in açılışından sonra saat 14.30’da Hükümet Konağı arkasındaki Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan ’15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nın açılış kurdelesini keseceğini söyledi.
İlçe Başkanı Murat Erol, Başbakan Yardımcısı olmasının ardından Hakan Çavuşoğlu’nun ilk kez AK Parti İlçe Teşkilatı’nı açılışlar sonrası ziyaret ederek partililerle bir araya geleceğini kaydetti.
Erol daha sonra Çavuşoğlu’nun Belediye’yi ziyaret edeceğini, son olarak da 5 milyonluk teknolojik yatırım yapılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunacağını belirtti.
Çavuşoğlu’nun Karacabey ziyaretine tüm ilçe halkını davet eden Erol, “Başbakan Yardımcısı olmasıyla partimize güç katan, bölgemize yapılacak tüm hizmet ve yatırımlarda desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduğumuz Sayın Hakan Çavuşoğlu’nun ilçemizi ziyaret edecek olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda tüm partililerimizi ve Karacabeylilerimizi bugün gerçekleştirilecek olan Çavuşoğlu ziyaretine bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.