Çavdarlı’ya tam destek

Çavdarlı’ya tam destek
Karacabey Saadet Partisi Teşkilatı’nda yaklaşık yirmi gün önce Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan İsmail Çakıcı, eski İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı’ya destek amacıyla adaylıktan çekildiğini duyurdu.
Çakıcı, ilçe başkanlığı görevini 3 dönemdir başarıyla yürüttüğü Çavdarlı’nın Belediye Başkanlığı’nı da en iyi şekilde yapacağını belirterek, “Üç dönemdir ilçe başkanlığı yapan Hamit Çavdarlı’ya sevgim ve saygım büyüktür. AKP’nin aldatmacalarına karşın oyları çok aşağılara çekilmiş partimizin, teşkilatta görevli arkadaşlarımızla birlikte, zorluklara göğüs germiş, bıkmadan usanmadan mücadele etmiştir. Milli Görüş davamıza sıkı sıkı sarılmış ve partimizi güzel, şaibesiz bir yere yükseltmiştir. Partimiz ve davamız açısından birlik ve beraberliğe en fazla gereksinim duyduğumuz günlerdeyiz. İlçemiz ve halkımıza hizmet söz konusuyken böyle bir birlikteliğe göz yummamaz ve görmezden gelemezdim. Hizmet görevimi belediye meclis üyeliği aday adaylığı ile sürdürmeye karar verdim. Ümit ediyorum ki, Hamit Çavdarlı’nın Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşir ve birlikte hizmet veririz. Çünkü parti olarak her ay Bursa İl Divan Toplantıları’na katılıyoruz. İlçelerdeki teşkilatlarımızın yaptığı çalışma raporlarında verilen üye kayıt çalışmasında en fazla üye yapan ve seçimlere iddialı giren ilçe Karacabey’dir. Milli Görüş Belediyeciliği’nin nasıl mükemmel hizmet vereceğini hep birlikte göreceğiz. Tek amacımız Saadet Partisi’nin Karacabey’de birinci olmasını sağlamak. Bunun için çok çalışıyoruz” diye konuştu.
Saadet Partisi’ndeki bu gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıklayan İsmail Yozgat, adaylıktan çekildi ve ilçe başkanlığı görevine getirildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan İsmail Yozgat, “Yakın zamanda yaptığım Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu geri alıyorum. İl ve İlçe Teşkilatımızın kararı doğrultusunda İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Bundan sonraki çalışmalarda İlçe Başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Belediye Başkanlığı adaylığı konusundaki çalışmalarımız netlik kazanmaya başladı. Ümit ediyorum ki, yakın bir zaman içerisinde Karacabey’imiz için yararlı olacak Belediye Başkan adayımızın ismini kamuoyuna açıklayacağız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.