Çavdarlı’dan “meclis üyeliği listesi” değerlendirmesi

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, meclis üyeliği listelerini hakkında değerlendirmede bulundu.
Meclis üyeliği listelerini “İyi insanlar için, iyiler kazanacak” sloganıyla hazırladıklarını dile getiren Çavdarlı, “Hiç bir çıkar gözetmeksizin, pazarlıksız ve herhangi bir şart olmadan hizmet etmek için bir liste ortaya koyduk. Listemizde her kesimden isimlere yer verdik. Halkı temsil etme noktasında oldukça isabetli verimli bir liste oluşturduk. Saadet Partisi olarak, ‘Sadece oyumuzu arttıralım, seçim kazanalım, seçime dönük çalışmalar yapalım’ diyen bir parti değiliz. Yani biz seçimi alalım ondan sonra şu işe bakarız demiyoruz.
Belediyeyi kazanmadan önce Karacabey’in problemlerini masaya yatırıyoruz. Bununla ilgili projeler hazırladık. Bunları yaparken de sadece parti çerçevesinden bakmıyoruz. Belediyeyi kazanmamız halinde ise tek adam anlayışıyla değil, bir ekip olarak ne kadar sivil toplum örgütleri varsa ve ne kadar ilçemizin problemlerini bilen varsa, hepsiyle birlikte yöneteceğimizi söylüyoruz. Başkalarındaki, ‘Ben yaptım oldu’ zihniyeti bizde kesinlikle olmayacak.
Saadet Partisi olarak insanımızı hak ettiği gibi yönetmeye talibiz. O güç, irade ve kararlılığa da sahibiz. Karacabey’imiz çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. Bu hizmetleri yapmak inşaallah bize nasip olacak. Bunun için herkesten destek bekliyoruz. Karacabey bu güne kadar günü kurtarma için yapılan yetersiz çalışmalarla yürüdü. Artık köklü projelerin, çalışmaların yapılması gerekiyor. Bunu da ancak Milli Görüş belediyeciliği yapabilir. Bu kez kendinize, yani Saadet Partisi’ne oy verin. Bu güne kadar gelmeyen hizmetleri bu seçkin ekibimizle biz getirelim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.