“Ortak temamız Karacabey olmalı”

MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, STK yöneticileriyle buluştu

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. BESOB binasındaki odalar ve Ticaret Sanayi Odası yöneticileriyle projelerini paylaşan Tayfur, Karacabey’i yeni bir yönetim modeli ile yöneteceklerini kaydetti.
Yönetim modelini içinde sivil toplum kuruluşlarının yer alacağına vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Birlikteliğimizi hep birlikte pekiştirmeliyiz. Ortak temamız Karacabey olmalıdır. Seçimi kazandığımız andan itibaren, ilçemizdeki güzide odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte hareket edeceğimize söz veriyorum. Paylaşımcı olacağız. Odalara, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara gerekli önem ve ilgi gösterilecektir.
Sivil toplum kuruluşlarının ilçemizde ne kadar önemli bir yer tuttuğunu çok iyi biliyoruz. Büyüyen bir ilçe olduğumuzdan, sivil toplum kuruluşlarının da önemi bir kat daha artıyor. Ortak akıl, fikir birliği ile hareket edeceğiz. ‘Ben her şeyi biliyorum’ mantığından arınarak hep beraber Karacabey’imizi yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımıza bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Sayılarının her geçen gün artmasını diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, “Bizler sivil toplum kuruluşlarıyız. Karacabey’e hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz” diye konuştu. Oda’nın hazırladığı Karacabey ile ilgili projeleri Ayhan Tayfur’a teslim eden Güncü, Tayfur’a başarı dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.