Çavdarlı Oto’nun büyük başarısı!

Toyota’nın Türkiye birincisi oldular:

Sektörle ilgili önemli bilgileri kamuoyuyla paylaşan Çavdarlı Otomotiv Sahibi Rıfat Çavdarlı “2011 yılında tüm ülkemiz çapında müşteri memnuniyetine göre Toyota Servis’te Türkiye birincisi, Toyota Satış’ta ise Türkiye ikincisi olduk. Ayrıca Toyota’nın en değerli ödüllerinden ‘Toyota way’ yani ‘Toyota Yolu’ anlamına gelen ödülüne de Türkiye’de firmamız layık görülmüştür. Çavdarlı olarak müşterilerini en çok memnun eden, Toyota ilkeleri ve felsefesine en çok sahip çıkan firma olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm Türkiye’ye ve Bursalılara ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çavdarlı Otomotiv firmasından sıfır araç satın alan, takas yapan ya da sadece ikinci el alım satımı gerçekleştiren müşteriler piyasadaki en iyi şartlardan ve en avantajlı fiyatlardan faydalanarak bizimle alış veriş yapabilmenin hazzını yaşamaktalar. Çavdarlı Toyota Plazadan gerek sıfır, gerek ikinci el araç alan müşteriler sıfır sorunla, en yüksek memnuniyeti seviyesinde güven ortamı içinde alışverişlerini gerçekleştirebilirler.

Servis hizmetlerinde uluslararası standartlarda hizmet veren, modern ve müşterilerimizin rahat edebileceği konforlu bir tesise sahip olan Çavdarlı, Toyota’nın TSM gold level (en üst seviyede hizmet yeterlilik) belgesine sahiptir. Müşterilerin tüm isteklerine anında ve doğru cevap vermeye çalışan, eğitimli, bilinçli personelimiz ve sahip oldukları Toyota’nın yüksek teknolojiye sahip ekipmanları ile müşterilerimizin araçlarına servis işlemleri en kaliteli şekilde yapılmaktadır.

Müşterilerin servis işlemlerini yaptırıp son derece memnun şekilde plazalarından ayrılması tüm bizleri çok mutlu ediyor. Tüm bunların sonucu olarak da, Türkiye servis alanında birinci olan Çavdarlı’dan hizmet alan müşterilerin işlemleri en kaliteli ve en iyi şekilde yapılıyor.

Plaza bünyesinde yine müşteri memnuniyeti ilkeleriyle sigorta acenteliği olarak da hizmet vermekteyiz. Sigorta acenteliğinde her marka ve model aracınızın trafik sigorta ve kasko işlemlerinin yanı sıra işyeriniz için hem tesisinize hem de içerisinde bulunan cihazlarınıza geniş teminatlar ile iş yeri paket poliçesi, eviniz için DASK ve konut paket poliçeleri, her şeyden önemlisi kendi sağlığınız için de size ve ailenize yönelik ferdi kaza ve sağlık poliçeleri yapılabilmektedir” diyerek önümüzdeki yıl için de iddialı olduklarını dile getirdi.

İnşaat sektöründe de faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Rıfat Çavdarlı, “İsteyen müşterilerimizin arsasını satın alarak veya kat karşılığı olarak işyeri ve konut inşaatları yapıyoruz” dedi.

Çavdarlı son olarak, “Önemle değinmek istediğim, firmamız 66 yıldır otomotiv, sigorta ve inşaat sektörlerinde kazandığı güvenilirlik ile saygın bir noktaya gelmeyi başarmıştır. İşimizi büyük bir ciddiyetle yapıyoruz. Toyota’nın serviste Türkiye birincisi, satışta da Türkiye ikincisi ve Türkiye Toyota Way ödüllerini almış olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.