Çavdarlı, esnafla buluştu

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, ziyaretlerini sürdürüyor.
Çalışmalarını yoğunlaştıran Çavdarlı, Terminal karşısında bulunan esnaflarla bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılandıklarını dile getiren Çavdarlı, “Soğuk havada yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz sıcak ilgi içimizi ısıttı” dedi.
Seçimi kazandıklarında ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini dile getiren Çavdarlı, “Yaptığımız incelemede hiç de hoş olmayan, Karacabey’imize yakışmayan görüntülere şahit olduk. Nedenini esnaflara sorduğumuzda hayrete düştük. Esnafın biriyle Belediye arasındaki sürtüşmeden dolayı bölgeye herhangi bir hizmet yapılmadığını söylediler. Bir esnaf yüzünden sıkıntıyı herkes çekiyor. Bizim belediye anlayışımızda asla bu gibi basit şeyler sorun yapılamaz. Anında ortak bir kararla, çözüm üretilir” dedi.
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “21 yıldır Milli Görüş teşkilatlarında siyaset yapıyoruz. Dolayısıyla görüşmelerimiz esnasında samimi havayı anlayabiliyoruz. Vatandaşımızın gözlerindeki samimiyeti fark edebiliyoruz. 31 Mart’ta inşallah Karacabey’imiz Milli Görüşçü bir belediyeye kavuşacak. Artık, ilçemizde yeni bir nefes ve vizyon şart. Bu da ancak Saadet Partisi’yle olur. Gün geçtikçe, hemşerilerimin güzel destekleriyle bunun olacağına inancımız daha bir pekişiyor. Desteklerin artarak devam edeceğinden hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.