“Gençlerimizin geleceği çalınıyor”

*Karacabey’deki birçok kurumun Mustafakemalpaşa’ya taşındığına dikkat çeken DSP Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, “Gençlerimizin geleceği çalınıyor” dedi.
Karacabey Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel Ceylan, esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte çalışmalarına hız veren Ceylan, esnafların yanı sıra vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Yeni oluşturulan Kadın Kolları ise faaliyetlerine köylerden başladı.
Ziyaretlerinde birçok resmi kurumun Mustafakemalpaşa’da bulunduğunu ve Karacabeylinin hizmetlerden faydalanabilmesi için Mustafakemalpaşa’ya gitmek zorunda kaldığına vurgu yapan Ceylan, seçimleri kazandıkları takdirde kurumları geri kazanmaya çalışacaklarını dile getirdi.
Herkesin siyasi görüşüne saygı gösterdiklerini belirten Ceylan, “Medeni cesaret göstererek belediye başkanlığına aday olan tüm büyüklerime başarı diliyorum. Kimseyle didişmeye zamanımız yok. İş üretmeye, projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Öncelikle Karacabey’de bulunmayan kurumları ilçemize kazandıracağız. Birçok kurum Mustafakemalpaşa’ya taşındı. Karacabey’de kurum kalmadı. Orman Bölge Müdürlüğü, UEDAŞ Bölge Müdürlüğü, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa’da. Kesinleşirse Askerlik Şubesi de Mustafakemalpaşa’ya taşınacak. Belediye Başkanlığı’nı kazandığımız takdirde bu kurumları geri kazanacağız. Hükümet, tasarruf etmek için kurumları Mustafakemalpaşa’ya taşıyormuş. Madem tasarruf edilecek, kurumlarımızı neden Mustafakemalpaşa’ya bağlıyor da Karacabey’de bırakmıyor?
Elektrik tüketimimiz Mustafakemalpaşa’dan üç kat fazla. Ancak, UEDAŞ Bölge Müdürlüğü Mustafakemalpaşa’da olması nedeniyle, kurumda çalışan sayısı, Karacabey’den 10 kat fazla. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği çalınıyor. Bizde buna seyirci kalıyor, hatta ayakta alkışlıyoruz. Tüketimi yapan, vergiyi fazla ödeyen biz olmamıza karşın neden bütün kurumlarımızın müdürlüğü Mustafakemalpaşa’da diye sormak lazım” diye konuştu.
DSP’li bayanlar çalışmalara başladı
Seçim çalışmalarına hız kazandıran DSP’de, yeni oluşturulan Kadın Kolları faaliyetlerine köylerden başladı.
Daha önce AKP, CHP ve MHP’de görev alan bayanlardan oluşturulan Kadın Kolları, köylere çıkarma yaparak Belediye Başkanı Yüksel Ceylan’a oy istedi.
Yüksel Ceylan ile birlikte Karacabey’de çok büyük bir değişimin başlayacağını köylülere anlatan DSP’li bayanlar, “Etnik kimlik ayrımı yapmayan, çalışkan ve dürüst adayımızın yanındayız. Karacabey’e çağ atlatabileceğinden şüphemiz yok. 30 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.